Απεργια Πεινασ Κουφοντινα : ((i)) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ : «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από…

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα : ((i)) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ : «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από…. Τρομοκρατίας, εφαρμόστηκε στον δημήτρη κουφοντίνα, παρότι τόσο κατά τον χρόνο τέλεσης όσο και κατά τον. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη».

Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Όπως τονίζει δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί μαθήματα στο ιεκ που λειτουργεί. Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου.

((i)) Ξάνθη Δράσεις αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα
((i)) Ξάνθη Δράσεις αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα from athens.indymedia.org
Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Σε απεργία πείνας προχωρά ο κρατούμενος των φυλακών κορυδαλλού θέμης δήμου. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ.

Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου.

Νικη στην απεργια πεινασ του. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Το εμβόλιο αυτή την στιγμή είναι το κυριότερο όπλο. Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε απεργία πείνας προχωρά ο κρατούμενος των φυλακών κορυδαλλού θέμης δήμου. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα.

Τρομοκρατίας, εφαρμόστηκε στον δημήτρη κουφοντίνα, παρότι τόσο κατά τον χρόνο τέλεσης όσο και κατά τον. Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο…

Εφημερίδα Η εφημερίδα των συντακτών - 5/3/2021 - Πυρ ...
Εφημερίδα Η εφημερίδα των συντακτών - 5/3/2021 - Πυρ ... from www.frontpages.gr
Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Καλεί την πλειοψηφία εσηεα να μαζέψει τις… «ντίβες σταματά την απεργία πείνας ο δημήτρης κουφοντίνας. «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από… Στο κείμενό του ο «λουκάς» της «17ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση, όπως λέει, του εισαγγελικού βέτο. Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Το εμβόλιο αυτή την στιγμή είναι το κυριότερο όπλο. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία.

Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο…

Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου. Σε απεργία πείνας προχωρά ο κρατούμενος των φυλακών κορυδαλλού θέμης δήμου. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ.

Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Το εμβόλιο αυτή την στιγμή είναι το κυριότερο όπλο. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από…

((i)) Ενημέρωση από την πορεία αλληλεγγύης στον απεργό ...
((i)) Ενημέρωση από την πορεία αλληλεγγύης στον απεργό ... from athens.indymedia.org
Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου. Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από… Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Στο κείμενό του ο «λουκάς» της «17ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση, όπως λέει, του εισαγγελικού βέτο.

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς.

Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Σε απεργία πείνας προχωρά ο κρατούμενος των φυλακών κορυδαλλού θέμης δήμου. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Στο κείμενό του ο «λουκάς» της «17ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση, όπως λέει, του εισαγγελικού βέτο. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από… Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Όπως τονίζει δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί μαθήματα στο ιεκ που λειτουργεί. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ.

Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα απεργια. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama